Openingstijden

 Klik direct voor online watersport materiaal huren & reserveren 

Maandag       13:00 tot 17:00


Dinsdag         13:00 tot 17:00 


Woensdag     13:00 tot 17:00


Donderdag    13:00 tot 17:00


Vrijdag           12:00 tot 18:00


Zaterdag        12:00 tot 18:00


Zondag          12:00 tot 18:00


Check Teuntjes activiteiten agenda

  • Aloha bezoekers van Teuntje. Hierboven staan de openingstijden. Wil je al eerder het water op? Laat het Teuntje weten via een belletje of stuur een mailtje en we laten je weten of het gaat lukken.
  • Wil je een activiteit organiseren met je school, bedrijf of voor je vrienden en vriendinnen. Laat het Teuntje weten en wij organiseren graag een onvergetelijke dag aan opmaat.
  • Tijdens de mei en zomervakantie zijn we van maandag t/m zondag open vanaf 10:00 tot 20:00 open
  • De openingstijden van het organiseren van sportdagen en groepsactiviteiten is maatwerk en kan ook buiten de vaste tijden plaats vinden.
  • Wij houden ons aan de RIVM Corona maatregelen die voor de watersport gelden. Meer informatie volgt, wanneer er meer bekend is.

Meest gestelde vragen aan Teuntje!

Door de jaren heen hebben we de meeste gestelde vragen verzameld. Op deze manier probeert Teuntje uw zo snel mogelijk van dienst te zijn en antwoord te geven op uw vraag.

Vraag 1. Is het moeilijk om te suppen?

Antwoord: Na een korte instructie van Teuntje heb je het na 5 min onder de knie. Het is namelijk een hele toegankelijke en laagdrempelige watersport om te beoefenen. Dit is dan ook de reden waarom het zo populair is geworden 

Vraag 2: Wanneer ik een zeilboot of een windsurf-set wil huren moet ik dan ervaring hebben?

Antwoord: Jazeker je moet ervaring om een zeilboot of windsurf-set te kunnen huren. Een cursus volgen kan altijd bij Teuntje als het wil leren en zelfstandig het water op wilt. 

Vraag 3: Welke kleding adviseer je tijdens het suppen of windsurfen.

Antwoord: Voor het suppen zwemkleding met daar overheen een sportieve outfit wel aan te raden. Voor het windsurfen raden we je aan om een eigen wetsuit mee te nemen of er een te huren bij Teuntje. Tijdens het windsurfen  is de kans groot dat je er vaak in valt en bij het suppen is de kans vele malen kleiner. 

Vraag 4: Verhuren jullie ook motorboten of sloepen.

Antwoord: Helaas die verhuren wij niet, alleen voor evenementen en bedrijfsuitjes hebben wij die tot onze beschikking

Over Teuntje

Olav Zwerver

Lidy Nieboer

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.