Stand UP Paddle Groningen

Altijd al eens op een sup over de wateren van Groningen willen varen? Dat kan bij Teuntje de Slak! Lekker op eigen tempo de omgeving verkennen vanaf het water op je eigen sup plank. Ook zonder ervaring huur je vrijuit je eigen sup plank om te peddelsurfen bij Teuntje, maar vanaf 2021 is het ook mogelijk om lessen te volgen. Zo weet je direct vanaf het begin wat je moet doen.

Check onze lessen, clinic’s en sup events:

Klik op Stand UP Paddle experience Groningen

Sup lessen volgen in Groningen/Hoornsemeer

Teuntje de Slak biedt je de mogelijkheid om sup lessen te volgen in Groningen. Het materiaal waarop je oefent is helemaal up-to-date. Training vindt plaats op een inflatable (opblaasbare) of hardtop supboard, afhankelijk van je eigen voorkeur. Deze zijn allemaal van het merk Startboard.

Sup lessen die je bij Teuntje volgt, bestaan uit twee verschillende niveau’s. Op het eerste niveau, basis, leer je de de basisprincipes. Hoe sta je stabiel op de plank en hoe kom je vooruit? Op het tweede niveau, intermediate, kan je al lekker peddelsurfen. Gaan we meer de diepte in – niet letterlijk, want we blijven aan het oppervlak! Groepen bestaan uit maximaal zes personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht ontvangt. Trainers bij Teuntje de Slak zijn Ron, Tim, Jeen en Olav

Een echte work-out

Een rondje suppen is enerzijds rustgevend, maar anderzijds erg vermoeiend! Suppen is niet voor niets een officiële sport. Naast het geven van lessen, bieden we je ook de mogelijkheid om een echte workout op het water te volgen. Zo blijf je op unieke manier ontzettend fit. Deze mogelijkheid bieden we aan jong en oud.

Aan de andere kant van de medaille is het ook mogelijk om echt tot rust te komen op het water. Naast het geven van workouts biedt Teuntje de mogelijkheid om yogalessen te volgen op een sup board. Beoefen je flexibiliteit terwijl je stabiel op het water blijft staan. Even de peddels aan de kant. Ook dat kan op je sup plank op de wateren van het Hoornse- en Paterswoldsemeer in Groningen.

Probeer vooral zelf

Geïnteresseerd geraakt in één van de vele opties die Teuntje de Slak te bieden heeft? Laat het ons vooral weten. Boek tijdig en stap straks zelfvoldaan op en van de plank af. Liever een andere watersport beoefenen? Stap in een duokano of zeilboot van Teuntje de Slak.

Klik op Teuntjes watersportagenda

Klik op Direct SUP huren

Hardtop supboard:

Inflatable supboard:

Over Teuntje

Olav Zwerver

Jeen Wobbes

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.