SUP verhuur Hoornsemeer

Openingstijden: 1 April 2021 start ons seizoen weer

Direct online reserveren

Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Groningen. Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op. Voor iedereen die de watersport graag beoefent, maar zelf geen spullen heeft, staat Teuntje de Slak klaar. We verhuren graag onze watersport spullen aan jou, zodat jij ook een leuke tijd op het water hebt.

Soorten watersport in Groningen

Bij Teuntje kan je dus terecht voor allerlei soorten watersporten in Groningen. Zo is het bij ons mogelijk om spullen voor de volgende watersport activiteiten te huren:

  • Supboards;
  • Duokano’s;
  • Zeilboten;
  • Windsurf-sets

Voor iedereen is er een andere manier om de wateren van Groningen te ontdekken. Lekker op eigen tempo genieten van de omgeving? Huur een sup board met bijbehorende peddel. Zo zwiep je lekker van links naar rechts over het Hoornsemeer. Bundel je het liefst je krachten? Stap dan samen in één van onze duokano’s en kies het ruime sop van het Paterswoldsemeer. 

Wakkert de wind aan en ben je toe aan meer actie? Huur dan een zeilboot bij Teuntje! We hebben Polyvalken en Topaz Uno boten tot onze beschikking. Aan de echte waaghalzen verhuren we ook windsurf-sets. Daarvoor dien je wel enige ervaring te hebben. Geen ervaring? Leren we je graag windsurfen. Is de windkracht hoger dan vijf? Verhuren we helaas geen windsurf-sets. 

Voor ieder wat wils

Teuntje is van mening dat er in iedereen een waterrat schuilt. Je moet er alleen zelf een keer achterkomen. Wil je graag het water op, maar weet je nog niet op welke manier? We verhuren alle soorten watersport spullen aan je, maar geven je net zo lief les. Straks zeil je zo in je eentje weg in een Polyvalk. 

Ben je niet alleen, maar met een hele groep? Ook voor teamuitjes en teambuilding ga je het water op met Teuntje! Kijk naar onze speciaal afgestemde groepsarrangementen en duik samen het water in.

Over Teuntje

Olav Zwerver

Jeen Wobbes

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.