Watersportkampen

Bezoek één van Teuntjes watersportkampen in de mei-, zomer- of herfstvakantie. Zo blijf je ook tijdens de schoolvakantie(s) sportief bezig. Even geen zorgen om school of huiswerk, maar enkele dagen ongestoord genieten van diverse watersporten. Per vakantie verschilt ons aanbod in watersportkampen. Geniet van enkele dagen windsurfen, zeilen, suppen of alles tegelijk. 

Klik op Teuntjes watersportkampen voor het aanbod!

Kosten watersportkampen

Zowel in de mei-, zomer-, als herfstvakantie bied Teuntje de Slak een gevarieerd aanbod in watersportkampen. In het voor- en najaar bieden we onder andere een zeil- en surfvierdaagse aan. Uiteraard stap je net zo makkelijk de hele week op een sup plank. In de zomervakantie bied Teuntje je de mogelijkheid om het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer te verkennen in de avonden. 

Afhankelijk van wat je wilt doen en de groepsgrootte, bepalen we de kosten van de watersportkampen. Kijk zelf even per categorie wat je van ons mag verwachten. Is er iets niet duidelijk? Neem direct contact met ons op voor meer informatie! 

Samen sta je sterk

Tijdens Teuntjes watersportkampen ga je samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes het water op. Leer in enkele opeenvolgende dagen windsurfen, zeilen of suppen. Deze kampen zijn opgedeeld in groepen voor kinderen en de jeugd vanaf 12 jaar. Zo ga je lekker op eigen niveau aan de slag. Samen beleven jullie het grootste plezier op het water, terwijl je ook nog eens wordt uitgedaagd in nieuwe watersporten! Heb je direct weer iets nieuws om te vertellen op school na de vakantie.

Nog geen genoeg van?

Ook buiten de schoolvakanties om mag je naar Teuntje de Slak komen. Kom je lekker een middag, avond of in het weekend zelfstandig suppenzeilen of kanoën. Van april tot eind september geniet je van diverse watersporten bij ons. Of je dat nu doet in de vorm van watersportkampen of een vrije dag, we verwelkomen je graag op het water!

Over Teuntje

Olav Zwerver

Jeen Wobbes

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.