Actieve groepsuitjes

Op zoek naar sportieve groepsactiviteiten in Groningen? Kom lekker samen het water op. Bij Teuntje de Slak bieden we verschillende sportieve groepsactiviteiten aan om samen te ontdekken. Verken het Hoornse- en Paterswoldsemeer op nieuwe manieren. Kom daarna lekker tot rust op een van de vele onbewoonde eilandjes die de meren rijk zijn. Teuntje organiseert graag een onvergetelijke dag voor je familie, bedrijf, collega’s of vrienden en vriendinnen.

Mogelijke sportieve groepsactiviteiten in Groningen

Ongeacht met wie je komt, de mogelijkheden bij Teuntje zijn eindeloos. Grote kans dat je het Paterswoldse- en Hoornsemeer al zwemmend hebt ontdekt, maar er zijn meer manieren. Stap met z’n allen op een sup plank of deel een duokano. Toe aan de volgende stap? Huur een paar zeilboten of ga met elkaar windsurfen. Het kan allemaal bij Teuntje de Slak. Laat ons op voorhand even weten wat je wilt doen en met hoeveel mensen je komt. Windsurfen is enkel mogelijk tot windkracht 5 en als je al ervaring hebt. We creëren graag een veilige omgeving voor iedereen.

Voor wie?

Of je nu een uniek teamuitje of kinderfeestje organiseert, Teuntje heet je van harte welkom! Laat kinderen al op jonge leeftijd verliefd worden op de watersport. Al wat ouder? Leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen in een duokano of op een Mega Sup. Bij Teuntje de Slak zijn allerlei groepsarrangementen mogelijk. Wij verzorgen de leukste uitjes op het water in Groningen voor jong en oud!

Bijbehorende kosten

De ene groep is de andere niet. Teuntje biedt op maat gemaakte arrangementen, maar ook vooraf vastgestelde uitjes aan voor verschillende groepen. Kom als bedrijf met 150 man langs of organiseer een kleinschalig kinderfeestje voor 8 kinderen. Het mag en kan allemaal. Sommige arrangementen zijn op voorhand voorzien van een prijs, maar we doen ook aan groepsactiviteiten op maat. Belangrijk is dat jullie de leukste groepsactiviteiten in Groningen ervaren. 

Over Teuntje

Watersporthuis Groningen

Outdoor & Adventure

Ontwikkeld en ondersteund: Triati.